Crypto Engine Test und Erfahrungen 2022

 4. January 2022      
 Krypto   

Coinbase vs Crypto Engine: welke cryptocurrency exchange is het beste?

Als u voor de eerste keer cryptocurrencies koopt, maakt Coinbase het gemakkelijk om Amerikaanse dollars in te wisselen voor Bitcoin, Litecoin of Ethereum.

Maar als u al langer ervaring heeft met het handelen in cryptocurrencies, is Crypto Engine misschien beter geschikt vanwege de lagere kosten, hogere limieten en een breder scala aan handelsparen.

Naast vergoedingen, gebruiksgemak en het scala aan beschikbare cryptocurrencies, wat moet u nog meer weten bij het vergelijken van Crypto Engine vs Coinbase?

Bron: https://www.indexuniverse.eu/nl/crypto-engine-ervaringen/

COINBASE BEOORDELING

Coinbase maakt het gemakkelijk om cryptocurrencies te kopen en verkopen. Met een creditcard of bankpas, of zelfs een Paypal-account, kunt u snel Bitcoin, Ethereum, of Litecoin kopen.

En in tegenstelling tot sommige platforms voor het uitwisselen van digitale valuta, heeft Coinbase een gepolijste interface, zodat het moeilijk is om te verdwalen op de website.

Maar het grotere gemak komt met een prijs, namelijk hogere kosten. Wanneer u een creditcard gebruikt om digitale activa te kopen, zal Coinbase de kosten die creditcardmaatschappijen in rekening brengen aan u doorberekenen.

U kunt lagere kosten betalen door te kiezen voor bankoverschrijvingen, maar de kosten zijn nog steeds hoger bij Coinbase dan bij veel andere digitale beurzen.

Bij Coinbase is het eenvoudig om Amerikaanse dollars of andere echte wereldvaluta’s om te zetten naar cryptocurrencies.

Veel digitale valuta-uitwisselingen maken het gemakkelijk om van de ene cryptocoin naar de andere te converteren, terwijl Coinbase het proces van het converteren van Amerikaanse dollars naar bitcoins, litecoins, of ethers vereenvoudigt.

Het komt erop neer dat Coinbase vriendelijker is voor beginnende crypto-investeerders, maar de eenvoud gaat ten koste van hogere transactiekosten.

CRYPTO ENGINE ALTERNATIEVEN

Crypto Engine is slechts een van de vele cryptocurrency exchanges. Laten we eens kijken hoe het zich verhoudt tot enkele populaire concurrenten.

Crypto Engine vs Coinbase:

Coinbase

is een van de meest bekende cryptocurrency exchanges die er zijn, en de reden daarvoor is dat het zeer toegankelijk is.

Maar terwijl Crypto Engine een beetje meer van een leercurve heeft, scoort het beter in een aantal belangrijke metrics. Het aantal ondersteunde cryptocurrencies op Crypto Engine is een stuk hoger, waardoor je meer handelsopties hebt.

Crypto Engine scoort iets beter op veiligheid. Crypto Engine verslaat Coinbase en Coinbase Pro als het gaat om lagere fees.

Nieuwere gebruikers geven misschien de voorkeur aan Coinbase
maar Crypto Engine is over het algemeen waarschijnlijk het betere platform.

Crypto Engine vs Binance:

Binance

heeft een aantal van de laagste kosten in de industrie, waardoor het een voor de hand liggende keuze is voor handelaren die zo veel mogelijk willen besparen op hun transacties.

In andere opzichten zijn Crypto Engine en Binance vrij gelijkaardig. De enige plek waar Crypto Engine een voorsprong heeft op Binance is veiligheid, omdat Crypto Engine een breed scala aan beveiligingsfuncties heeft om uw crypto veilig te houden.

Binance is zeker niet onveilig, maar neemt mogelijk minder voorzorgsmaatregelen dan Crypto Engine.

Als uw focus veiligheid is, kunt u enig voordeel vinden in het kiezen van Crypto Engine boven Binance. In termen van pure waarde is Binance de superieure keuze.

BOTTOM LINE: MOET U CRYPTO ENGINE GEBRUIKEN?

Er is een reden dat Crypto Engine wordt beschouwd als een van de top cryptocurrency exchanges op de markt. Ze bieden kwaliteitsservice, met een zeer gepolijste mobiele site en desktop-app.

Ze hebben een 24/7 support desk, en nemen grote maatregelen om de veiligheid van uw activa te handhaven. Het is niet de makkelijkste exchange om te gebruiken, of de goedkoopste, maar over het algemeen beschouwd, zou het een sterke mededinger moeten zijn voor uw keuze van exchanges.