Voor wie is Crypto Engine het best?

 3. January 2022      
 Krypto   

Gevorderde crypto beleggers

Crypto Engine’s suite van functies biedt geavanceerde handelsmogelijkheden voor doorgewinterde beleggers. Complexe handelsopties zoals marge- en termijnhandel laten ervaren beleggers hun winsten maximaliseren – maar ze zijn in het beste geval nutteloos en in het slechtste geval riskant voor onervaren beleggers.

Lees ook deze gerelateerde post: https://www.indexuniverse.eu/nl/crypto-engine-ervaringen/

Institutionele of zakelijke beleggers

Crypto Engine biedt toegang tot zijn API en gepersonaliseerd accountbeheer voor investeringsbanken, makelaars, fondsen, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële bedrijven. Institutionele klanten krijgen hogere financieringslimieten dan de limieten die hierboven zijn genoemd voor particulieren, plus prioritaire toegang tot klantenservice.

Internationale investeerders

Crypto Engine is beschikbaar voor gebruikers in alle Amerikaanse staten behalve Washington en New York, en het is een populaire optie voor Amerikaanse beleggers. De stortings- en opnamekosten zijn echter gunstiger in niet-Amerikaanse valuta’s.

Wie zou Crypto Engine niet moeten gebruiken?

Nieuwe crypto beleggers

Crypto Engine is een van de exchanges die vaak wordt aanbevolen voor beginnende cryptobeleggers, maar de afgelopen jaren zijn er betere opties gekomen. Onervaren beleggers zullen niet profiteren van het merendeel van Crypto Engine’s winst-maximaliserende functies, dus de steile leercurve van het platform is waarschijnlijk niet de moeite waard.

Als u nieuw bent met crypto, kunt u gemakkelijk in een paar markten dabbelen via een traditionele beleggingsapp zoals Robinhood of Cash. Of probeer een beginnersvriendelijke crypto-uitwisseling zoals Coinmama of BlockFi.

Voordelen & nadelen

PRO’S

  • Gebruiksvriendelijk ontwerp (voor gevorderde beleggers) – Crypto Engine’s interface is moderner en gemakkelijker te navigeren dan die van de meeste concurrenten die vergelijkbare functies bieden.
  • Winstmaximaliserende functies – Toegang tot marge- en termijnhandel om de winst te maximaliseren, evenals OTC-handel voor vermogende beleggers.
  • Klantenservice – Actieve gebruikers krijgen toegewijde accountmanagers voor technische ondersteuning, en Crypto Engine’s grondige FAQ’s beantwoorden de meest voorkomende vragen over crypto-investeringen en het platform zelf.
  • Hoge liquiditeit – Hoge volumes en lage kosten maken het platform zeer liquide, dus je hebt meer kans om een crypto actief te verhandelen tegen de prijs die u wilt.

CONS

  • Niet beginnersvriendelijk – Crypto Engine is niet geschikt voor onervaren beleggers.
  • Geen ACH financiering of opname – U kunt alleen geld van en naar uw Crypto Engine-account verplaatsen via een bankoverschrijving.

Crypto Engine vs. concurrenten

Coinbase

Crypto Engine Review: Cryptocurrency Exchange Met Geavanceerde Handelsfuncties – CoinbaseCoinbase is nog een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, populair bij zowel nieuwe als ervaren beleggers. De mobiele en webapps zijn eenvoudig te gebruiken, maar het staat geen geavanceerde handelsfuncties toe zoals marge en futures.

Hoewel experts Coinbase vaak aanbevelen voor nieuwe beleggers omdat het eenvoudig te gebruiken is, kan de complexe kostenstructuur van het platform hoge vergoedingen betekenen – bijna 10% – voor transacties van kleine bedragen. Toch biedt het platform nieuwe investeerders een gratis $5 in Bitcoin om te beginnen op Coinbase en tot $39 in gratis crypto om te oefenen en te leren hoe te handelen in nieuwe valuta’s.

Coinbase-gebruikers kunnen ook een Visa-debetkaart krijgen waarmee u rechtstreeks van uw Coinbase-rekeningsaldo kunt uitgeven aan dagelijkse aankopen.